Friday, September 05, 2008

Mikko ja Toni Ibizalla

Osa 4 – Kyllä myrkyn lykkäs

Voi tsiisus. Heräsin aamulla tuntien oloni ihan ookooksi, vaikkakin Neviksen hienoinen anisviinakuorsaus ehkä olikin vienyt parhaan terän yöuniltani. Menin hoitelemaan pankkiasioita alakerran koneelle. Palasin ylös ja seurasin kun Kristiinankaupungin Tony Montana heräsi. Yksissä tuumin päätimme hyökätä alas lounastamaan pienen korttipelisession päälle.

Kun ruoka tuli eteen iski ihan uskomattoman heikko olo. Todella ei häävi. Kurkku oli vähän ollut kipeä mutta nyt lähti kaikki virta miehestä. Ilmoitin tästä Tonillekin ja olimme melko varmoja että kyseessä on auringonpistos. Vetämätön olo jatkui läpi päivän, joka mun puolesta meni enemmän tai vähemmän munille. Toni löysi mulle paikalliselta apteekilta panadoleja, ja sai taas todeta että hänet tunnistetaan suomalaiseksi – mies kertokoon itse sitten enemmän. Panadol laittoi olon väliaikaisesti sellaiseen kuosiin että Pizzalla pystyimme käymään ja kiertelemään sataman maisemissa muutamissa kaupoissa.

Homojen hommaa sanon minä – sairastaa nyt sitten Ibizalla. Sain tietää että veljeni perheessä oli vastaavanlainen tauti jylläämässä joten auringonpistos ei enää tuntunutkaan todennäköiseltä. Kun nyt ei vaan tohon kikkarapäähän tarttuisi. Niin, ja meillähän on 47 euron yö pois –liput perjantaille! ARGH!

Myönnettäköön nyt kuitenkin että pieni lepopäivä oli ihan hyvä meille molemmille. Ei sitä joka ilta psyyke ja lompakko tollasta kestä. Fiilistelimme viereisistä sängyistä toisillemme miten totaalisesti omistimme tanssilattian eilen, ja katsoimme pari elokuvaa. Lomallahan tässä ollaan. Niin, ja sääkään ei tänään ollut häävi, joten sekään ei ketuttanut.

Meidän kolmannen asteen palovammat alkaa olla kiihkeän aloe veran hinkkaamisen myötä menneisyyttä. Tässähän vois pian palata taas aurinkoon.


P.S. Tonin blogi löytyy edelleen osoitteessa nevanpaa.blogspot.com, ja kuvareportaasiamme mun Facebook –galleriassa.

P.P.S. mokamake.blogspot.com puhui viimeisimmässä kirjoitelmassaan myös tanssiliikkeistä, kannattaa lukea.

P.P.P.S. Nevis puhuu omassa kirjoituksessaan jostain alastomuusepisodista parvekkeella, ja haluan heti todeta että se on panettelua ja valetta. Äiti.

No comments: