Thursday, September 04, 2008

Mikko ja Toni Ibizalla

Osa 3 – Palaneiden miesten vapaapäivä

Hei! Toni kertoi jotain jostain aurinkorasvaepisodista. Haluan heti alkuun korostaa ettei pidä alkuunkaan paikkaansa.

Olemme hiukan punaisia, mutta ei siinä mitään. Keskiviikkopäivän aloitus meni meiltä jo todella myöhäiseksi, heräsimme klo 15 aikoihin. Ja suoraan aamupalalle. Päätimme tyypätä brittiläisen aamupalan, johon ilmiselvästi kuuluu kaksi munaa, liuta papuja sekä pekonia. Jutustelimme mukavan tarjoilijattaren kanssa joutavia laittaessamme papuja naamaan. Tyttö oli ollut töissä täällä vuoden ja oli kotoisin Alicantesta. Pääsin heti miestelemään että olen ollut siellä, onhan se ainut paikka jossa olin Espanjassa aiemmin poikennut.

Sitten ostelimme tuliaisia, ja mun oli pakko ostaa jotain hiukan värikkäämpää päällepantavaa – noihin megayökerhoihin ei vissiin pääse varttibaaripaidassa. Tonihan on varannut mukaansa valkoiset aurinkolasit. Toni osti Nooralleen Ibiza –topin, jonka koon totesimme hotellihuoneessa melko reiluksi. Toni päätti sitten että tästähän tulee hyvä vaatekappale itselleen seinäjoen yöelämään. Mies näyttää kieltämättä todella hyvältä topissa. Nooralle haettiin sitten jotain muuta kivaa.

Siinä meni iltapäivä rattoisasti kun jalasjärveläinen ja kristiinankaupunkilainen ikkunashoppailivat. Täällä on muuten todella paljon homopareja, tiedä häntä sitten lasketaanko meidät yhdeksi sellaiseksi. Ehkä pitäis vähentää tota käsi kädessä kävelyä.

Sitten kävimme syömässä, spagettia. Tonikin piti kovasti.

Täällä muuten soi Ibizatekno joka paikassa. Takseissa, huoltoasemilla ja parturi-kampaamoissa. Spekuloimme tuossa että millaiset mahtavat olla Ibizalaiset hautajaiset.

Ennen yöelämään lähtemistä hakkasimme taas Tonin upouutta Munchkin –peliä. Kerrottakoon nyt vaatimattomasti tähän väliin että pelit ovat toistaiseksi menneet hyväkseni 9-0. Tonia vähän syö.

Niin, yöelämäänhän ei ollut tarkoitus lähteä. Lähdimme lähinnä käppäilemään ja juomaan parit oluet – sekä ostamaan liput perjantaille Edeniin. Silloin siellä esiintyisi legendaarinen Pete Tong, jonka jopa me tiedämme.

No, asia johti toiseen ja ilta venähti noin klo 04.00 asti. Olimme tanssilattialla lukuisia tunteja, mutta ojennan illasta kapulan taas vapaa-aikavastaavallemme Toni Nevanpäälle.

P.S. Tonin blogi löytyy edelleen osoitteessa nevanpaa.blogspot.com, ja kuvareportaasiamme mun Facebook –galleriassa.

3 comments:

Lissula said...

MITÄMITÄ, onks Toni ja Noora niinku! HÄ! Mä oon jääny taas kaikesta paitsi täälä kotona.

Mikko Jokipii said...

Et sa oo tienny? No huhhuh, Lissu. Ne niiiiiin on.

Lissula said...

Mistä mä mitään tiedän! Nää asiat pitäs mulle vaikka postata facebookiin. Tästedes sitte Mikko, hoija!