Monday, December 03, 2012

Guess what?


Kauanpa sitä kateltiinkin. Vastuullista yrittäjyyttä, asuntolainaa ja valvottuja öitä on nyt kateltu aikansa. Veri on vetänyt jo pitkään ulkomaille, mutta tähän nyt ei ole oikein ollut mahdollisuutta. Liikeidea jonka Uudessa Seelannissa ollessani sain ja tässäkin blogissa puin on nyt kokeiltu, tehty, nähty. Mahtavia juttuja, mutta ihan pirun raskaita juttuja. Olla yksityisyrittäjä, olla yötyöläinen, psykologi, nuorisotyöntekijä ja yrittää myydä kaljaa siinä samalla.

Kun ikää tuli 30 täyteen, tajusin että nyt eletään kirjaimellisesti viimeisiä hetkiä toteuttaa working holiday Australiassa - juttu joka olisi jäänyt kalvamaan. Joten nyt on lentoaikataulu lyöty lukkoon - enkä ole edes menossa itsekseni. Olen ystävystynyt syksyn mittaan 22 -vuotiaan Salla Rantasen kanssa, jonka elämäntilanteeseen sopi myös tälläisen matkan tekeminen. Salla oli alkusyksystä mulla töissä ja sitten tässä ollaankin tultu siihen tulokseen että me ollaan hyvin samanlaisia friikkejä, vähän eri painoluokasta vaan. Mielenkiintoista tulee nyt sitten katella millaista tästä tulee, kun vanha patu ja nuori plikka lähtee reissaamaan. Hyvin se menee, vaikka kyllä siinä haastaviakin hetkiä tulee eteen. Varmasti.

Reissun alotusajankohtana on 11.2.2013, ja tarkotus on lentää Dubain kautta suoraan Melbourneen, josta pitäisi sitten löytää sesonkitöitä. Molemmat haluais ennemmin tehdä jotain fyysistä syrjemmässä, ja sitten ehkä liikahtaa muihin hommiin jos niitä löytyy. Syyskuussa matka jatkuisi Uuteen Seelantiin, missä mä pääsisin moikkaamaan tuttuja ja katteleen huudeja. Sitä en jaksaisi edes odottaa. Sieltä Cook-Saarille, Los Angelesiin ja kuukauden verran omistettaisiin aikaa Pohjois-Amerikan ylittämiselle, tavalla tai toisella. Lopuksi Islannin kautta kotiin. Mutta noi on niin kaukaisia juttuja että jos nyt yrittäs järjestää itsensä tuonne Ausseihin ja saada töitä eka.

Toki ennen tätä kaikkea pitää järjestellä yrityksen myynti/alasajo ja omat laina-asiat, mutta ne on vain asioita. Ei jaksais odottaa että pääsis jo lähtemään.

2 comments:

Hana said...

Hahaa, hauskaa! Heino ylläri. Olkaatte molemmat reippaita reissussa!

Anonymous said...

Huhhuh! Gömis, eli G-Mies, eli G-Money! Jätkä vaan lähtee taas reissuun! Enpä ookkaan oottanu jäbän blogin uudelleenaktivoitumista ku ihan... tosi kauan!

Mut siis mahtavaa!